Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/shtatzani-36/
Export date: Tue Jun 25 8:01:16 2019 / +0000 GMT

Shtatzani


Kom parasysh qe keni shum pytje shpresoj qe edhe un e mar 1 pergjigje,
koha e fillimit te ciklit te fundit 21 gusht/ mardhenja ka ndodh 8 shtator
i/e nderuar para 1 jave kam pas mardhenje por mardhenja e pa mbrojtur ka zgjat per 15 sekonda pastaj kam perdor mbrojtes, para mardhenjes kam ejakuluar kam pastruar mir organin gjenital por munda te urinoj, friksohem mos ka mbet ndonje sasi e spermes dhe mund te qoj ne shtatzani, sa per siguri i kam dhen vajzes pilulen emergjente pas vetem 2 ore dhe pas 1 jave vajza ka pas 3 pika gjaku a ka munds qe kto pika te jen nga pilula apo diqka tjeter ? Ju lutem gjeni koh per pergjigje , gjitha te mirat
Post date: 2018-09-14 12:09:04
Post date GMT: 2018-09-14 12:09:04

Post modified date: 2018-09-14 12:09:04
Post modified date GMT: 2018-09-14 12:09:04

Export date: Tue Jun 25 8:01:16 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com