Shtatezania!

Shtatezania!

Pershendetje, mund ta di se qka ndodh me spermen pas leshimit ne miter? A mbet e gjitha brenda, apo nje pjes mbetet nje pjes del jasht! Mund te pergjigjet gjinekologu?

         

2 komente për “Shtatezania!”

  1. Tina says:

    Pasi qe gjinekologu ste eshte pergjigj , po ta jap mendimin tim sipas leximit dhe pervojes nese tenton per shtatzanis mjaftob vetem nje pik e spermes per me u fekondu dhe me mbet shtatzan gjith pjesa tjeter del jasht mos u bon merak se nese gjith ajo sperm na kish mbet brenda ne bark qka kish ndodh me trupin ton deri tash ???

  2. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Nje pjese ngel (spermatozidet me levizshmeri të lartë),ndersa lengu spermatik del jashte dhe miret si normale.Drv Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: