Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/shendeti-mendor-3/
Export date: Fri Oct 23 22:21:32 2020 / +0000 GMT

shendeti mendor


Pershendetje, vuaj nga depresioni qe nga mosha 12-13 dhe qdo dit jam duke u bere me keq, kom ankth social, ankth normal (anxiety) dhe qrregullim bipolar. Kam edhe mendime shume te keqija per veten prsh vetvrasje. Jom munu mi tregu ni familjarit per ket po e kom pas shume te veshtire edhe familjes nuk muj mi tregu se ata nuk kuptojn edhe nuk besojn. Po du me marr ndihme sa ma shpejt mos tbohet von
Post date: 2020-09-07 05:56:33
Post date GMT: 2020-09-07 05:56:33

Post modified date: 2020-09-07 05:56:33
Post modified date GMT: 2020-09-07 05:56:33

Export date: Fri Oct 23 22:21:32 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com