Shendeti

Shendeti

Jam 27 vjet I gjat jam 1 83 peshoj 60 kile si mund te shtoj pesh mnyr tshpejt

         

Një koment për “Shendeti”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Ne peshe mund te fitosh disa kg nese ushqehesh rregullisht me ushqim sa me natyral e kualitativ, sa me teper peme e perime si dhe aktivitete fizike normale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: