Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/sex-12/
Export date: Fri Jul 19 0:03:43 2019 / +0000 GMT

Sex


Pershendetje
Kur kryej maredhenie seksuale me te dashuren sa her vjen momenti per tu prishur e nxjerr jasht penisin fshihem me peshqir dhe fillojme prap kshu e bej 4 5 her qe thjesht fshihem dhe vazhdoj.
Doja te pyesja ka shance per te ngelur shtatzan sepse un e derdh jasht por nuk besoj qe pastrohet komplet e sjam i sigurt .?!!!
nuk di nese veproj gabim
MFALNI PER FJALET PAK VULGARE
Post date: 2019-04-15 07:36:53
Post date GMT: 2019-04-15 07:36:53

Post modified date: 2019-04-15 07:36:53
Post modified date GMT: 2019-04-15 07:36:53

Export date: Fri Jul 19 0:03:43 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com