Seksi anal

Seksi anal

Prsh dashta me ju pyet ne rast se kryejm mardhenje seksuale ne vrimen anale dhe derdhim spermen brenda a ka mundesi te ngelet shtatzene ose te rrezikohet nga ndonje semundje partnerja

         

Një koment për “Seksi anal”

  1. Dr. Ernald Zeqja says:

    Nga seksi anal ka nje sere semundjesh seksualisht te transmetueshme (SST) qe mund te transmetohen, madje risku eshte me i larte sesa seksi vaginal per shkak te fraxhilitetit me te madh te mukozes anale. Prandaj keshillohen kontaktet e mbrojtura, sidomos ato anale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: