Sekrecionet

Sekrecionet

kam sekrecione te bardha me te trasha se zakonisht qfar mund tjet?dhe therrje te vogla ne vagin

         

Një koment për “Sekrecionet”

  1. Anonymous says:

    Keto jane shenja te infeksionit prandaj ju preferoj nje kontrolle tek Gjinekologu.Dr Premtim

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: