Sapo kam mbaruar gjimnazin dhe jam në prag të hedhjes së degëve për në universitet

Sapo kam mbaruar gjimnazin dhe jam në prag të hedhjes së degëve për në universitet

Përshëndetje !
Hera e parë që po e bëj diçka të tillë,por mendova që mendimi juaj mund tmë shërbej vërtet .
Sapo kam mbaruar gjimnazin dhe jam në prag të hedhjes së degëve për në universitet . Vkm (mesatarja ime e përgjithshme së bashku me provimet ) është 8.5. Jam në mëdyshje në lidhje me degët që dua të hedh . Dua të theksoj që jam shumë mirë në lëndën
e matematikës (me mesatare të tre viteve 10 ).Çfarë do më sygjeronit në këtë rast ? Normalisht një degë të
arritshme për mesataren time .
Do isha shumë e lumtur nëse do më jepnit opinionin tuaj .
Faleminderit !

         

Një koment për “Sapo kam mbaruar gjimnazin dhe jam në prag të hedhjes së degëve për në universitet”

 1. admin says:

  Pershendetje dhe faliminderit qe na je drejtuar rreth dilemes qe ke ne perzgjedhjen e doges se pershtatshem per ty.
  Zgjedhja e profesionit eshte vertet nje vendim shume i rendesishem, dhe ja vlene te marrim kohen e duhur per te menduar se cila fushe eshte ajo qe na intereson apo per te cilen kemi prirje.
  Me poshte po te dergojme linkun e pytesorit per orientim ne karriere, dhe te ftojme qe te plotesosh pyetesorin i cili ne fund do te gjeneroj nje raport mbi te cilin do marresh me lehet vendimi per perzgjedhjen e deges.

  http://nukjevet.net/orientimi/?page=1,48

  Te deshirojme shume suksese,
  Gjithe te mirat,
  Satfi Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: