This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Thu Feb 21 10:30:32 2019 / +0000 GMT

Respekte zoti psikolog


Respekte zoti psikolog un kam nje mpirje ngjusmen e trupit dhe ngjusmen e kokes edhe te njerin sy komplet krahun e majt dhe ne syrin e majt me rri i mpir dhe koka kur bje per te gjetur me iken miza miza mos doshta kam ndonji goditje ne tru. Me respekt Alban
Post date: 2018-07-11 07:22:19
Post date GMT: 2018-07-11 07:22:19
Post modified date: 2018-07-11 07:22:19
Post modified date GMT: 2018-07-11 07:22:19
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com