Respekte zoti psikolog

Respekte zoti psikolog

Respekte zoti psikolog un kam nje mpirje ngjusmen e trupit dhe ngjusmen e kokes edhe te njerin sy komplet krahun e majt dhe ne syrin e majt me rri i mpir dhe koka kur bje per te gjetur me iken miza miza mos doshta kam ndonji goditje ne tru. Me respekt Alban

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: