Renia e flokeve

Renia e flokeve

Perdhendetje
Jam 21 vjec dhe kam problem me renien e flokeve…mkan ren pak ne shesh t kokes edhe anash….a ka ndonj shampo apo ndonj krem q mund t m ndihmoj n daljen e flokeve

         

Një koment për “Renia e flokeve”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Renja e flokeve eshte problem global boteror. Shkaktohet nga infekcionet e ndryshme fungale, nga faktoret trashegues, crregullimet hormonale, stresi…! Sot ne treg po ka lloje te ndryshme te preparateve per rritje te flokeve, por me teper ka reklame e propagande sesa rezultate. Konsultoje dermatologun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: