qfar asht duke u shqesuar

qfar asht duke u shqesuar

vetmija

         

Një koment për “qfar asht duke u shqesuar”

  1. admin says:

    Pershendetje e nderuar,
    Faleminderit qe na keni shkruar dhe po ndani shqetesimin tend me ne, te lutem shto me shume detaje rreth pyetjes tende sepse ne ate menyre eksperti jone do te jap nje pergjigje me te qarte dhe me te plote per ty.

    Dite te mbare, stafi NukJeVet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: