This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Mon Oct 26 3:25:52 2020 / +0000 GMT

qafapershendetje , jam 23 vjeqar , kam shtetësime , së pari ju përgzoj për faqen.

Un kam m'pirje të qafës , po jo shpesh dmth 1 her n mujt ,si dhe kam marramendje , dobësi , mpirja e qafes fillon nga qafa , dhe prapa kokes kam mpirje, un kam bo Ct t kokes , edhe EEG , kan dal në rregull, mos t harroj të cek që gjat gjith kohes koken e kam mbajt posht , shum rrall kam kshyr drejt si kreit njerzit , pë lodhje kam menduar qe eshte shkaku i vitamines D pasi qe kam pas munges shum(7.7) por tani e kam ngirt me suplemente dhe me ndihmen e diellit 30.

por më shqetson pse gjdo koh kam marramendje , sikur toka po lekundeet.

kam edhe si ngushtim te pjesa e qafes , disi rri si i ngurt , kam qen edhe tek OR-logu , per eliminimin e veshit te brendshem m ka thon sa i perket meje je në rregull ,edhe nje her

Kam mpirje te qafes , lodhjee sidomos n mengjes, marramendje sikur jam mbi uj dhe po lundroj .

gjat gjith mohes koken e kam mbajt posht

si dhe flej pa jestèk gjithmon , qfar me kshilloni ju faleminderit.

 

 


Post date: 2020-09-02 13:47:15
Post date GMT: 2020-09-02 13:47:15
Post modified date: 2020-09-02 13:47:15
Post modified date GMT: 2020-09-02 13:47:15

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com