Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/pytje-urgjente/
Export date: Sat Mar 23 1:00:12 2019 / +0000 GMT

Pytje urgjente!!!


Pytje urgjente!!!
Pershendetje jam e martuar,kam 19 dit qe pi tableta kunder shtatzanis(Maximo),me pershkrim te mjekut,ne diten e 19,kemi kryer marredhenie me Burr,dhe ai eshte derdhur brenda meje,a ka mundesi te mbetem shtatzan?
Faleminderit shume
Post date: 2018-05-16 09:30:59
Post date GMT: 2018-05-16 09:30:59

Post modified date: 2018-05-16 09:30:59
Post modified date GMT: 2018-05-16 09:30:59

Export date: Sat Mar 23 1:00:12 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com