Pytje per dr.Shukrie statovci

Pytje per dr.Shukrie statovci

Pershendetje,
Kisha dasht me dit se a munden te perdoren bashk ilaqi ‘noofen’ me bromazepam dhe flusetinen? Sepse kam degju qe noofen sbon me u perdor me depressant tjer se munet me shkaktu problem me frymarrje a esht e vertet??

         

Një koment për “Pytje per dr.Shukrie statovci”

 1. Mr. Sci. Dr. Shukrie Statovci - Psikiatre says:

  Përshëndetje Shkodran
  Ju faleminderit që keni zgjedh portalin tonë për të ndarë me ne vështirësitë që ju mundojnë.
  Ju keni pyet në raport me medikamentet, ajo që mund të ju them është se ato munden me u përdor
  sëbashku, mirëpo përdorimi i medikamenteve të ordinuara kalon përmes një procesi të trajtimit. Në
  fillim përshkruhen dy apo tri medikamente si në rastin tuaj por në fazat e mëtutjeshme të trajtimit
  ndonjëra prej tyre shkon duke u zvogëlu deri në ndërprerje. Te rasti juaj Fluoxetina duhet të
  vazhdohet me gjatë, ndërkaq dy medikamentet tjera përdoren për një kohë më të shkurtër.
  Ju sugjeroj që këtë ta diskutoni edhe me psikiatrin që ju ka ordinu sepse kjo është mënyra më e mirë e
  të kuptuarit, mos u merrni me “ kam dëgjuar” sepse kjo mund të ju krijojë stresë shtesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: