Pytje gjinekologut

Pytje gjinekologut

Pershendjetje! Jam 1 vajze e fejuar dhe kemi 1 muaj qe provojm per 1 bebe ciklin e kam te rregullt por kte her me kan ardhur me pak ne sasi dhe kam pasur para ciklit shqetsime te tipit dhimbje ne fund te barkut ne te dyja anet her majtas her djathtas dhe dhimbje shpine Mund te jem shtatzan ?

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: