Punë

Punë

Kerkoj pun ne qytetin e prizrenit
plus kam probleme me urinen
brenda 1 minuti e baj 3 her urinen her pas here

         

Një koment për “Punë”

  1. admin says:

    Pershendetje e nderuar. Faleminderit qe na shkruani.
    Ju lutem qe pyetjen tuaj ta beni ne menyre me te zgjeruar dhe te kuptueshme ne menyre qe ajo te dergohet tek ekspertet tane. Tek ne mund te gjeni vetem keshilla dhe pergjigjie per pyetjet tuaja. Ne nuk frojme pune.
    Me respekt stafi NUKJEVET

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: