Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/pseskomboqeshtu600/
Export date: Sun Jun 7 1:58:44 2020 / +0000 GMT

pse skom bo qeshtu


Un po kom shum batica dhe zbatica ne jet shum e depresionume, e nuk po jom e qet, tash kur jom me te tjeret as nuk flas as kurrgju, ndihna shum e ult, mdoket qe ata um kan faaj, tani kur te kthehna ne shpi , bi ne depresion pse skom fol , tani nuk buzeqesh fare kur jam me te tjeret, keshtu qe edhe ata me shohin me nje sy tjeter . po kom shum probleme , smund ta kontrolloj veten ne emocione, me humb gjithqka . Qfar do te ishte rekomandimi i juaj, flm shumm.
Post date: 2011-02-16 11:01:00
Post date GMT: 2011-02-16 11:01:00

Post modified date: 2016-07-21 08:07:51
Post modified date GMT: 2016-07-21 08:07:51

Export date: Sun Jun 7 1:58:44 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com