PSe NUk PO i PUBLIKONI PYTJET SA HER JU Kum SHKRU NUK ESHT NRREGULL …

PSe NUk PO i PUBLIKONI PYTJET SA HER JU Kum SHKRU NUK ESHT NRREGULL …

Te tjerevee i publikoni qka pyesin a pytja ime eshte shkruar tri her dhe po e njejtaa gjë ndodh mos publikimi pytjes ? Spe kuptoj pse

         

Një koment për “PSe NUk PO i PUBLIKONI PYTJET SA HER JU Kum SHKRU NUK ESHT NRREGULL …”

  1. admin says:

    Pershendetje Ina,

    Te lutem na dergo prap pyetjen tende. Ne faqe postohen te gjitha pyetjet, dhe nuk bejme asnje dallim.
    Ne shkruaj sa me pare, te mirepresim.
    Stafi Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: