Pse me ja fryer damert ne teskulin e djatht dhe esht me posht se i djathti

Pse me ja fryer damert ne teskulin e djatht dhe esht me posht se i djathti

Pse me ja fryer damert ne teskulin e djatht dhe esht me posht se i djathti

         

Një koment për “Pse me ja fryer damert ne teskulin e djatht dhe esht me posht se i djathti”

  1. Shkelzen Elezaj - Urolog says:

    I nderuar, ju duhet te na tregoni se damaret e cilit testis ju jane fry. Riformulojeni pyetjen dhe dergone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: