Prshendetje jam 21 vjec

Prshendetje jam 21 vjec

Prshendetje jam 21 vjec dhe kam diku te na 20 dite qe kam pulsime ne gjith trupin kur rri me jepni nje pergj ju lutem

         

Një koment për “Prshendetje jam 21 vjec”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Lajmerohu se pari te mjeku i juaj per nje ekzaminim rutinor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: