Prshendetje doktor! 

Prshendetje doktor! 

Prshendetje doktor!  Jam nj djal 20 vjec dhe  para 2 ditesh  ne lekuren e jashtme te testikujve  vura re se nje pjes e vogel e lekures  ishte rrudhur dhe ishte skuqur  po pas 2 ditesh ajo u normalizua.  A ka ndonj gje per tu shqetesuar?  Faleminderit

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: