Prsh,

Prsh,

Prsh, une kam vonese te periodave dhe crregullim. Dmth shpesh kam ndryshim datash por e mira eshte qe me vijne cdo muaj. Por kete muaj kane kaluar 15 dit dhe nuk me kane ardhur. Mardhenie nuk kam kryer adnjehere . Ju lutem pres pergjigjen tuaj. Perqafime!!

         

Një koment për “Prsh,”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Vonesa e ciklit menstrual mbi shtatë ditë ,duhet të verifikohet shkaku nga ana e Gjinekologut me ultrazë(pasi shtatëzanina nuk vie ne pyetje). Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: