prsh

prsh

prsh jam nje 15 vjeqare dhe kam probleme me menstracione. mua me vijne 1 muj po tjetren muaj jo ose me vijn rrall ndonjeher me rregull po kam edhe shum gjakderdhje dhe sdi qka te bej ju lutem me ndimoni .

         

Një koment për “prsh”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Cikli do të ju stabilizohet reth moshës 16 vjeqare.Sa i perket kohezgjatjes dhe sasisë ,nëse keni më shumë se shtatë dite ,konsulltoni Gjinekologun(pamvaresisht moshës).Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: