proteina a jon mira per shendet dhe a ka efekte negative ne te ardhmen nese i ndeprem .

proteina a jon mira per shendet dhe a ka efekte negative ne te ardhmen nese i ndeprem .

proteina a jon mira per shendet dhe a ka efekte negative ne te ardhmen nese i ndeprem . por a eshte e nevojshe vetem nese ushtroj fitnes ti perdorum proteinat apo edhe nese nuk ushtroj dhe a kan efekt ne zhvillimin e trupin te shendosh me respekt .dardan

         

Një koment për “proteina a jon mira per shendet dhe a ka efekte negative ne te ardhmen nese i ndeprem .”

  1. Anonymous says:

    Përgjegjja: Nëse e keni fjalën për preparatet që shiten në emër të proteinave, ato nuk janë të mira për shëndet përkundrazi mund të jenë shumë të dëmshme. Mund të kenë vetëm efekt të shkurtër “kozmetik”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: