Probleme

Probleme

Pershendetje,eshte per tu vleresuar puna juaj!
-Kam shqetesime rreth vetes prej nje viti ndoshta,ndihem shume i vetmuar dhe shume pak kam deshire te bisedoj me njerez apo te shprehem per problemet.Gjithcka behet me e veshtire kur vjen nata dhe koha e gjumit,shpesh perjetoj edhe ankth,dhe pagjumesia me eshte bere problem prej nje kohe te gjate! Ju faleminderit per kohen tuaj.
@nukjevet<3

         

Një koment për “Probleme”

  1. Kasablanca says:

    Pershendetje , e tere ajo qe po kalon dije se nje dite me emer te Zotit ka per te kaluar dhe dije se nuk je vet pasi qe edhe une jam duke e kaluar kete problem dhe si i tille ende jam duke e vuajtur . Zoti na sheroft te gjithve .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: