Prob

Prob

Ne tentim per te patur mardhenie por qe nuk perfundoi ne mardhenie vetem ne ferkime. diten tjeter shoh nje si vene te ngritur ne organin gjenital qe nis ne bazen e tij, e perfundon ne pjesen posht kokes eshte shume e forte . SHpresoj ndonje ndihme

         

Një koment për “Prob”

  1. Shkelzen Elezaj - Urolog says:

    Ju kisha keshillu qe fillimisht te vendosni lecka te ftohta deri sa te lajmeroheni te Urologu, i cili do te ju ekzaminoj dhe do te ju udhezoj si te veproni me tutje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: