Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/prinderit-e-mi/
Export date: Sun May 19 15:18:31 2019 / +0000 GMT

Prinderit e mi...


Pershendetje! Jam nje vajz 14 vjecare qe po ju shkruaj. Po ju shkruaj per shkak te prinderve te mi. Ata sllen sikur un nuk ekzistoj, sillen sikur un nuk jam vajza e tyre dhe un ndihem shume keq. Jam si e burgosur ne shtepi. Nuk me lejojne te dal as ne oborr. Ata vetem me urdherojne te punoj. Me ka ardhur ne maje te hundes, nuk dua te jetoj me keshtu :(
Post date: 2018-09-07 10:27:23
Post date GMT: 2018-09-07 10:27:23

Post modified date: 2018-09-07 10:27:23
Post modified date GMT: 2018-09-07 10:27:23

Export date: Sun May 19 15:18:31 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com