Prinderit e mi…

Prinderit e mi…

Pershendetje! Jam nje vajz 14 vjecare qe po ju shkruaj. Po ju shkruaj per shkak te prinderve te mi. Ata sllen sikur un nuk ekzistoj, sillen sikur un nuk jam vajza e tyre dhe un ndihem shume keq. Jam si e burgosur ne shtepi. Nuk me lejojne te dal as ne oborr. Ata vetem me urdherojne te punoj. Me ka ardhur ne maje te hundes, nuk dua te jetoj me keshtu 🙁

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: