Preshendetje

Preshendetje

Preshendetje para disa javash kam kryer mardhenje me te dashuren time dhe me esht enjtur penisi ne damar ka nje jav qe esht e enjtur dhe nuk ka ndryshuar

         

Një koment për “Preshendetje”

  1. Shkelzen Elezaj - Urolog says:

    Ka mundesi qe eshte enjtur penisi per shkak te ferkimit gjate marredhenies seksuale (posaqerisht nese marredhenia eshte kryer pa paraloje dhe me vrazhde), keshtu qe per fillim ju kisha propozu te kryeni shperlarjen e penisit me kompresa me qaj kamomileje dhe Travazol yndyre. Nese nuk ju kalon duhet te lajmeroheni per vizite te Urologu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: