This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Fri May 24 7:22:03 2019 / +0000 GMT

Pres pergjigjien


Pershendetje,deshta te bej nje pyetje para disa jave kam pas kontroll ne kirurgji torakale,per dhimbje te gjirit dhe pastaj nje ultraza,dhe ne ultraza mka dal qe ka cista me mm te vogla..Mka habit apo un skisha degjuar me heret asnjeher per cista ne gji..?
Post date: 2019-03-11 23:52:29
Post date GMT: 2019-03-11 23:52:29
Post modified date: 2019-03-11 23:52:29
Post modified date GMT: 2019-03-11 23:52:29
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com