Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/pres-pergjigje-nga-gjenekologu-gjenekologja/
Export date: Sun May 19 14:51:30 2019 / +0000 GMT

Pres pergjigje nga gjenekologu/gjenekologja


Prsh jam e martuar qe 7muaj shum rrall bejm sex te pa mbrojtur... por kam dhimbje barku sikur do kem mostracionet dhe kam mostracione shum te bardha...
Post date: 2018-07-10 07:01:37
Post date GMT: 2018-07-10 07:01:37

Post modified date: 2018-07-10 07:01:37
Post modified date GMT: 2018-07-10 07:01:37

Export date: Sun May 19 14:51:30 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com