Pres pergjigje nga gjenekologu/gjenekologja

Pres pergjigje nga gjenekologu/gjenekologja

Prsh jam e martuar qe 7muaj shum rrall bejm sex te pa mbrojtur… por kam dhimbje barku sikur do kem mostracionet dhe kam mostracione shum te bardha…

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: