This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Mon Jun 17 9:02:31 2019 / +0000 GMT

Pres keshilla


Pres keshilla
A falet ne nje qift te martuar trathtia?ju lutem kush ka trathtu dhe ato qe i kan trathtuar te me shkruajn si vazhdon jeta per ju a ka me lumturi per nje qift a jo?
Apo me mir ndarja
Post date: 2018-10-11 07:38:00
Post date GMT: 2018-10-11 07:38:00
Post modified date: 2018-10-11 07:38:00
Post modified date GMT: 2018-10-11 07:38:00
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com