This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue Jun 25 8:04:36 2019 / +0000 GMT

Pres keshillaPres keshilla

A falet ne nje qift te martuar trathtia?ju lutem kush ka trathtu dhe ato qe i kan trathtuar te me shkruajn si vazhdon jeta per ju a ka me lumturi per nje qift a jo?

Apo me mir ndarja

 

 


Post date: 2018-10-11 07:38:00
Post date GMT: 2018-10-11 07:38:00
Post modified date: 2018-10-11 07:38:00
Post modified date GMT: 2018-10-11 07:38:00

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com