prej gati dy muajsh spo mun te ngihem me frym

prej gati dy muajsh spo mun te ngihem me frym

Pershendetje prej gati dy muajsh spo mun te ngihem me frym tash me kap edhe si nje shtrengim ne fyt qysh me kte fillimin r pandemis covid me ka ndodhur kjo gje. kam folur me psikologun me ka thane qe kam kaluar atak paniku a do me kaloj kjo gjendje ndonjeher

         

Një koment për “prej gati dy muajsh spo mun te ngihem me frym”

  1. Dardan Kocinaj says:

    Pershendetje dhe faliminderit qe na keni shkruar.
    Ju duhet te analizoni situaten dhe te beni dallimin ne mes te gjendjeve te cilat kane ndonje crregullim te organeve te frymemarrjes dhe gjendjeve te renduara nga ataqet e frikes, ankthit dhe panikut. Patjeter qe konsultat me Psikologun do te duhej te ju ndohmonin ne kete aspekt qe te tejkaloni situaten. Mirepo, mendoj qe do te ju ndhmonte edhe nje vizite te Mjeku FAmiljar i cili pas te dhenave dhe ekzmainimeve do te vertetoj se nuk keni ndonje problem (semundje) me organet e frymemarrjes.
    Gjithe te mirat,
    Dardani

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: