pr orjentimin tim

pr orjentimin tim

Jam i djal 20 vjec dhe kam nji orjentim seksual te kunderd por as un nk e pranoj vetin pr orjentimin tim dua qe te jem hetereo por ne momente te caktuara me pelqejn meshkujt.

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: