Pilulat emergjente 72oreshe

Pilulat emergjente 72oreshe

A paraqett ndonje problem nese perdorr pilulat emergjente per 3 muajj rresht gjithmone pas mardhenieve?

         

Një koment për “Pilulat emergjente 72oreshe”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Nuk rekomnadohet përdorimi i shpeshtë dhe i rregullt i tyre.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: