Pilula emergjente

Pilula emergjente

Pershendetje,ciklin e kam perfunduar me daten 13,dhe kam pas marrdhenie te pambrojtura me 14 por jo ekajulim mbrena.Per siguri perdora pilule emergjente.Ciklin e pres me daten 5 por nje jav pas perdorimit te pilules kisha gjakderdhje te kafta 4-5 dite ..Tani a duhet ta pres ciklin e rregullt me 5 apo cfare?

         

Një koment për “Pilula emergjente”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Përdorimi i këtyre pilulave ndodhë që e qregullon ciklin menstrual. Prandaj per largimin e dilemave,vizito Gjinekologun për një ultrazë/Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: