Pike uji ne zemer

Pike uji ne zemer

Kam 3 jave kam si nje shqetesim ne anen e zemres.bera ekon dhe me doli 1 pike uji ne zemer..ju lutem me thoni si kurohet edhe si te veproj

         

Një koment për “Pike uji ne zemer”

  1. Pershendetje dhe te falenderojme qe ke shkruar ketu!
    Mesiguri fjala eshte per leng te lire ne hapesiren perikardiale. Mbeshtjellesit e zemres perbehen prej dy cipave qe kane nje sasi minimale te lengut qe mundeson rreshqitjen e ketyre cipave gjate punes se zemres. Inflamimet e natyrave te ndryshme mund te shkojne me shtim te sasise se lengut e qe kerkon detektim te menjehershem, trajtim adekuat dhe percjellje. Zakonisht kane rrjedhen te mire. Paraqituni te kardiologu i cili do te ju ekzaminoj dhe trajtoj.
    Gjithe te mirat
    Dr. Dardani

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: