pesha

pesha

a munedni te me tregoni se a eshte e mundur te humbas kilogram duke mbajtur nje diet te shendetshme dhe te shkoj ne fitnes qdo dite dhe sa kilogram mund ti humbas per nje muaj un dua qe ta heq vetem barkun pjesen e naltme se kembet se kam shum problem ju lutem me tregoni a eshte e mundur te humbas kilogram dhe sa ??dua te dukem normale kjo pesh nuk po me hiqet kam mbajtur diet qe sa por nuk ka luajtur shum rol pseeeee? a munem per nje muaj ta heq barkun(pjesen e naltme) :S ju lutem SHUME me tregoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

         

Një koment për “pesha”

  1. Florim Gallopeni - Psikolog says:

    Përshendetje DeaDietat e shëndetshme të cilat nuk shkaktojnë dëme në organizëm duke i ofruar organizmit kaloritë e mjaftueshme për trupin dhe poashtu fitnesi ndihmojnë padyshim në uljen e peshës dhe poashtu në formimin e trupit. Për të qenë efektive duhet të ketë rezhimin e vazhdueshem dhe të rregullt, dhe poashtu duke pasur dhe qëllimet e veta edhe ushtrimet në fitness specifike dhe mundë të arrihet suksesi i deshiruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: