Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/persshendetje/
Export date: Wed Oct 16 17:40:30 2019 / +0000 GMT

Persshendetje


Persshendetje . Une e kam ciklin e crregullt dhe bera disa analiza e prolactina me doli 49 . a eshte rrezik te mos mbetem shtatzan ?
Post date: 2018-10-08 09:37:19
Post date GMT: 2018-10-08 09:37:19

Post modified date: 2018-10-08 09:37:19
Post modified date GMT: 2018-10-08 09:37:19

Export date: Wed Oct 16 17:40:30 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com