This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Wed Oct 16 17:37:14 2019 / +0000 GMT

Persshendetje


Persshendetje . Une e kam ciklin e crregullt dhe bera disa analiza e prolactina me doli 49 . a eshte rrezik te mos mbetem shtatzan ?
Post date: 2018-10-08 09:37:19
Post date GMT: 2018-10-08 09:37:19
Post modified date: 2018-10-08 09:37:19
Post modified date GMT: 2018-10-08 09:37:19
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com