Persshendetje

Persshendetje

Persshendetje . Une e kam ciklin e crregullt dhe bera disa analiza e prolactina me doli 49 . a eshte rrezik te mos mbetem shtatzan ?

         

Një koment për “Persshendetje”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Duhet ta vizitoni Gjinekologun për prolaktin që të ju ordinoj terapi,pasi ka ndikim në infetilitet.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: