Personat toksikê

Personat toksikê

Pershendetje, desha t’ju pyes ne lidhje me nje provlem qe kam!
Kam pasur disa deshtime ne studime dhe mezi e kam gjetur veten, tani jam stabilizur mirepo vazhdimisht mundohem nga familjaret sidomos nga motra duke me ngacmuar verbalisht, per shkak te studimeve edhe per shkak se jam tip me i mbyllur jo shume komunikativ e vazhdimisht me ngacmon me fjale se nuk do te gjindesh ne jete, je i deshtuar etj.
Spo mundem m ta duroj. Spo di as sii te sillem ne keto situata!

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: