Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/pershndejtj/
Export date: Fri Jul 10 23:06:47 2020 / +0000 GMT

pershndejtj


pershndejtj jam nje djal 28 vjeq kam ni shqetsim deshta ta ndaj me ju kam ankth dhe depresion mar ilqe nga psikologu ktu ne gjermani kam ber EGe zemres anliza gjitha mir jan ok po qka pom shqetson me shum kur te shtrihem me flejt mramje sa me zen gjumi kaloni nja 10 min ne gjum me del gjumi sikur me
zihet fryma dhe kam rahje te zemres 1min dhe kalon ju kisha lut te me jepni ni pergjigje ose kush ka pas ksi simptoma prs nga un
Post date: 2019-01-11 11:47:09
Post date GMT: 2019-01-11 11:47:09

Post modified date: 2019-01-11 11:47:09
Post modified date GMT: 2019-01-11 11:47:09

Export date: Fri Jul 10 23:06:47 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com