Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/pershendtje-2/
Export date: Thu Jul 18 23:58:42 2019 / +0000 GMT

Pershendtje!


Pershendtje!
Une po mbaroj shkollen fillore dhe duhet te zgjedh nje drejtim per ne shkolle te mesme,mendoja shume drjtime por menova se drejtimi me i mir do te ishte te behem psikologe pse?
sepse ne vendin qe un jetoj te shkosh ne nje psikolog te vizitoesh behesh direkt nje e cmendur pra ka paragjykime shum dhe ne kete mosh qe jam un me duhet patjeter nje psikologe por ngaqe duhet te perpiqem vete ta kaloj kete periudh dua qe ne te ardhmen te mund tju ndihmoj femijeve qe do te jen ne kte mosh por ne fakt nuk di si nuk edi se cfare me pret nuk edi a dot mund tja dal nuk edi a jam e denje per kete profesion
Post date: 2019-04-15 07:37:29
Post date GMT: 2019-04-15 07:37:29

Post modified date: 2019-04-15 07:37:29
Post modified date GMT: 2019-04-15 07:37:29

Export date: Thu Jul 18 23:58:42 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com