This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Thu Feb 21 10:21:42 2019 / +0000 GMT

Pershendetje,kam nje shqetesim


Pershendetje,kam nje shqetesim para 3 vjetesh kam perdorur kontraceptiv emergjent.... Tani kam nje vit e gjysem qe tentoj per shtazani dhe pa sukses mos ndoshta eshte problemi nga kjo ,plus kam prej kohesh myk vaginal edhe pse kam perdorur shum kur nuk kan bere efekt. Faleminderit neqoftese pergjigjeni.
Post date: 2018-07-11 07:25:24
Post date GMT: 2018-07-11 07:25:24
Post modified date: 2018-07-11 07:25:24
Post modified date GMT: 2018-07-11 07:25:24
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com