Pershendetje,kam nje shqetesim

Pershendetje,kam nje shqetesim

Pershendetje,kam nje shqetesim para 3 vjetesh kam perdorur kontraceptiv emergjent…. Tani kam nje vit e gjysem qe tentoj per shtazani dhe pa sukses mos ndoshta eshte problemi nga kjo ,plus kam prej kohesh myk vaginal edhe pse kam perdorur shum kur nuk kan bere efekt. Faleminderit neqoftese pergjigjeni.

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: