This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Thu Feb 21 10:13:11 2019 / +0000 GMT

përshëndetje, realisht kam nevoj të flas me dikë,


përshëndetje, realisht kam nevoj të flas me dikë, kam nevoj se po çmend, kam patur një lidhje me një djalë rreth 8 muaj edhe sot e mora vesh që paskemi qënë në krizë për rreth 3 muajt e fundit e paska mendu me u nda, realisht ndihem tmerrësisht keq , skam folur rreth ksaj teme më parë, ndihem keq se spaskam kuptuar gjë dhe ndihem shumë keq se e dua fort. nuk e di ça të bëj, si ti jap zgjidhje.
Post date: 2018-07-11 07:21:23
Post date GMT: 2018-07-11 07:21:23
Post modified date: 2018-07-11 07:21:23
Post modified date GMT: 2018-07-11 07:21:23
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com